Teljesítmény mindenek előtt!

A PowerHD következetes fejlesztői munkával, és egyedülálló minőségpolitikával az egyik legnagyobb ütemben fejlődő cég a modellezés területén. A kiváló minőségű szervómotorok világszerte egyre több modellező elismerését vívják ki, tegyük hozzá, nem alaptalanul. 

 

Örömteli hír a Modellcentrum számára, hogy 2014-től megkaptuk a PowerHD szervók kizárólagos forgalmazását a gyártól. A kínálatunkban eddig is szereplő termékek elsősorban megbízhatóságukról, és kiváló ár/érték arányukról híresek. A csúcskategóriás szervómotorjaik kompromisszumot nem ismerve szolgálják a modellezőket: titán és fém fogaskerekek, golyóscsapágyazás, és kiemelkedő sebesség jellemzi a fémházba bújtatott apró elektromotorokat.

Érdemes végignézni a választékot, a kezdő modellezőtől a profi versenyzőkig mindenki találhat magának valót a kínálatból.

Érdemes kicsit belenézni a választékba!

Egy angol nyelvű videó, melyben összehasonlítanak egy PowerHD és egy HiTec szervót. Sebességben és nyomatékban is  powerHD a győztes!


Ön itt van: Home Hirek Teljesítmény mindenek előtt!

Miért minket válassz?

A Modellezz.hu weboldal a Modellcentrum szaküzletek árukészletére, és évtizedes tapasztalatainkra alapul. Termékeink kiemelkedő ár/érték arányt mutatnak, erre kifejezetten büszkék vagyunk.

More info ...