Legújabb HD kamerás multikopterünk

A multikopterek manapság divatjukat élik, a könnyen kezelhető, minőségi gépek sok örömet és hangulatos pillanatot okoznak tulajdonosuknak, és a rögzített videók megtekintőinek. Persze először mindenkinek a szomszéd kertjébe való átrepülés jut eszébe, de a multikoptereknek ettől hasznosabb felhasználása is létezik. Egyrészt olyan szemszögből láthatjuk a világot, amiben élünk, mint előtte soha, de puszta látványon kívül ezek a kis gépek hasznosan is repülhetők.

A Modellcentrum kínálatában most megjelent FX6 gép sok remek, nagyobb kategóriás gépre jellemző tulajdonsággal rendelkezik. Egyrészt a "headless" üzemmód, melyet alkalmazva a kezdő pilóták is könnyedén irányíthatják a 3D légtérben a gépet. Az FX6 egyetlen gombnyomásra képes visszatérni a jeletadó rádióhoz, de az egyik legjobb tulajdonsága a strapabírás. A forgalmazó német nyelvű videóját érdemes megtekinteni, ha egy szót sem értünk németül, akkor is láthatjuk, hogy az FX6 egy remek szerkezet.

 

Ön itt van: Home Hirek Legújabb HD kamerás multikopterünk

Miért minket válassz?

A Modellezz.hu weboldal a Modellcentrum szaküzletek árukészletére, és évtizedes tapasztalatainkra alapul. Termékeink kiemelkedő ár/érték arányt mutatnak, erre kifejezetten büszkék vagyunk.

More info ...