Egy zseniális kamerás sisak szabadidős sportokhoz

 Napjaink high-tech világában használati tárgyainktól egyre többet várunk el. Manapság a telefonunknál sem elégszünk meg, ha csak hívásra alkalmas, de nagyképernyős tévéinknek is jobb, ha van okos funkciója, és sorolhatnánk a példákat szinte végtelenségig.

A szabadidős tevékenységek, mint kerékpározás, boardozás, vagy épp a manapság divatos segwayezés közben is szeretünk kapcsolatban maradni a világgal, kiegészítve a zenehallgatás lehetőségével. A sportkamerák nagyszámú elterjedése persze azt is mutatja, hogy mindeközben imádjuk megörökíteni élményeinket, legyen az egy erdei bringázás, vagy épp városnézés, de a sípályákon való száguldozás képeit is szívesen rögzítjük digitális adathordozókon.

Mindezt persze kiegészíti a biztonság iránti vágyunk, tökéletesebb terméket pedig nem is találhatnánk, mint ami egyesíti mindezen kívánalmainkat: az Airwheel C5 intelligens biztonsági sisakja márpedig ilyen. Egy fejvédő, mely amellett, hogy szép megjelenésű, biztonságos, még számos egyéb funkcióval is rendelkezik. Először is a sisak első részében található a 2K kamera, mely akár 128GB kártyára képes rögzíteni a sisak előtti történéseket minőségi lencséin keresztül, természetesen beépített mikrofonnal. Az IP54 szabványnak megfelelő vízállósággal az eső vagy a hóesés sem okoz gondot, a mindössze 425 grammos sisak kiváló védelmet nyújt, miközben maga is karcálló anyagokból készül.

A C5 sisak bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikál okoseszközével, androidos és IOS környezetben egyaránt: egyrészt a kamera szél és egy egyéb zajcsökkentéssel ellátott mikrofonjával és a beépített hangszórók segítségével kihangosítóként üzemel, így telefonáláshoz még csak a kezünket sem kell levenni a kormányról, síbotról. Természetesen a hangszórók a zenehallgatást is lehetővé teszik, melynek kerékpározás esetén további előnye, hogy a hangsugárzók nem füldugók, így a környezeti zajok, a közlekedés biztonságát segítő hangok eljutnak a sisak viselőjéhez. Mindezen funkciókat a sisak bal oldalán található, akár kesztyűben is kezelhető gombok segítségével vezérelhetjük.

A jobb oldali nyomógombok a kamerát kezelik, készíthetünk fényképet, vagy videófelvételt, mely wifikapcsolaton keresztül okoseszközünkön is megtekinthető, vezérelhető. Persze a sisak által rögzített filmek egy szerencsétlen közlekedési szituációban, balesetnél bizonyítékként is szolgálhatnak, így futárok, városban rendszeresen kerékpározók számára ideális viselet. Hatalmas előnye, hogy a kamera a rögzítésén keresztül nem rángatja a fejfedőnket, a 2K felbontású egység művészien van integrálva a sisak homlokrészébe.

A C5 sisak a 2016-os CeBiten mutatkozott be, és magyarországi forgalmazása hamarosan kezdődik, a termék már rendelhető.

MEGRENDELEM

Ön itt van: Home Hirek Egy zseniális kamerás sisak szabadidős sportokhoz

Miért minket válassz?

A Modellezz.hu weboldal a Modellcentrum szaküzletek árukészletére, és évtizedes tapasztalatainkra alapul. Termékeink kiemelkedő ár/érték arányt mutatnak, erre kifejezetten büszkék vagyunk.

More info ...