Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Új jelszó kérése
Kategóriák
TOP termékek
Hírlevél
Termékajánló
Szavazás
Milyen RC termék iránt érdeklődik leginkább?
Autók
Tankok
Helikopterek
Drónok
Hajók
Házhozszállítás

Termék részletek


Flex FX6 quadrokopter HD kamera

Flex FX6 quadrokopter HD kamera
 • Flex FX6 quadrokopter HD kamera
 • Flex FX6 quadrokopter HD kamera
 • Flex FX6 quadrokopter HD kamera
 • Flex FX6 quadrokopter HD kamera
26 900 Ft26900
Egy varázslatos már-már törhetetlen szerkezet. Az FX6 kiváló képet rögzít HD kamerájávalmelyet a csomagban található adapter segítségével később számítógépen visszanézheti. Különlegesen jó irányíthatóságával a kezdő pilóták életét is nagyban segíti.
 • Az FX6 a legújabb technológiák alkalmazásával mindenki számára közelhozza a légifilmezés lehetőségét. A multikopterek vezetése/reptetése általában sem embertpróbáló feladat, de az FX6 biztosan az élmezőnyben szerepelne egy felhasználóbaráti listán. Először is szinte törhetetlen, karjait akár bevásárlószatyorként össze is hajthatjuk, kirugózás után a drón továbbra is repképes marad. Fontos újdonság a "headless" üzemmód. Ennek aktiválásával nincs többé tengelye körül elfordult gép miatti gondolkodás, vagy épp gép-elvesztés, hiszen az irányítón az előre az előre, a hátra pedig hátra irányt fog jelenteni, álljon akármerre is a gép a levegőben. Nem okozhat problémát a visszatérés sem, egy automata üzemmód segítségével a gép visszatalál a távirányítóhoz. További funkció a 360 fokos fordulat egyetlen gombnyomásra, mely elsősorban a trükkös megoldások szerelmeseinek lesz fontos.

   

  A 32 centis gép törzsére alulról egy HD kamera van felszerelve, mely MicroSD kártyára rögzíti a repülés közben látottakat.

   

   

   

  Méret: 32 x 32 x 6 cm

   

  Repülési idő: kb 10 perc

   

  Töltési idő: 90-120 perc

   

  A csomag tartalma: FX6 quadrokopter, 2.4Ghz távirányító, USB kábel, 500mAh 3,7V akku, MicroSD kártya 2GB, 2 db tartalékrotor, használati útmutató

   
 • Cikkszám
  FX6
  A vásárlás után járó pontok
  538 Ft
Webáruház készítés