Az egyik legfontosabb szereplő

Amikor az én fejemből kipattant az ötlet, hogy nem akarok tovább munkavállalóként dolgozni, hanem bizony saját céget szeretnék alapítani, hol garantálni tudom a minőséget, és meg tudom válogatni, hogy milyen emberekkel dolgozok együtt, akkor még fogalmam sem volt arról, hogy mennyire nagy feladatba vágom azt a bizonyos fejszémet. Nem csak azokra a dolgokra gondolok, amelyek magától értetődnek, hiszen ügyvéd és könyvelő mindenképpen kell az ember számára segítségként. Legfőképp szakmai szempontok szerint lőttem jócskán mellé azt a fajta terhet, amit a vállamra vettem sajnos a saját cég alapításával.

Én nem gondoltam ugyanis, hogy ennyire nehéz lesz manapság a piacon munkavédelmi céget találni az építőipar területére. Megmondom őszintén, hogy rengeteg ajánlást kértem ismerősöktől és barátoktól, és ennek kapcsán nagyon sok ajánlatot is kértem, és persze kaptam is a munkavédelmi feladatok ellátására, mégis azt mondhatom, hogy nem volt egyetlen olyan cég vagy csapat sem, aminek bizalmat mertem vagy tudtam volna szavazni. Akkor aztán rátaláltam az egyik partnerem ajánlásaként az activesafety csapatára, és szinte azonnal tudtam is, hogy jó helyen vagyok, és hogy szerződést fogok kötni ezzel a fantasztikus csapattal.

Hihetetlen, hogy az egyes feladatok ellátása kapcsán a munkavédelmi koordinátor mennyire sokat tud segíteni, és milyen nagy hasznát vesszük a cégnél. Iszonyatosan könnyű és jó ezzel a csapattal és az embereivel együtt dolgozni, éppen ezért hálás vagyok az égnek hogy rájuk találtam, és mindenkinek csak javasolni tudom, hogy ha hasonló területen van szüksége segítségre vegye fel velük a kapcsolatot. Biztos vagyok benne, hogy nem fognak csalódni sem a munkájukban, sem pedig annak eredményében. Csakúgy abban is, hogy mi még nagyon – nagyon sok időn keresztül együtt fogunk dolgozni egymással.