Profi eredmények

Hogy ha a mai világban, a globalizáció és az internet hatalmas térhódítása közepette egy vállalkozás nem csak működni akar, és egy-egy ember számára biztosítani az anyagi jóllétet, hanem mondjuk folyamatos fejlődést és évről évre való növekedést tűz ki célul, akkor bizony már nem elegendő az akár még öt éve működő eszközöket használni annak érdekében, hogy ez a cél vagy terv teljesülni tudjon, hanem újabb és újabb eszközöket kell bevetni annak érdekében, hogy a piaci szereplők között ne csak jó működjön, hanem olyan versenyelőnyre tegyen szert, ami ezt a tervet tökéletesen biztosítani tudja. De milyen eszközök ezek? Mit lehet manapság annak érdekében bevetni, hogy tökéletesen haladjon a cégünk a siker útján?

Az első és egyben talán legfontosabb dolog, hogy bizony olyan tevékenységeket, amelyek külön szakértelmet és szakmai tapasztalatot igényelnek jobb manapság már kiszervezni. Emlékszem például még annak idején, amikor én elindultam a munkavállalás útján, hihetetlen nagy divat lett egy külön vállaltfejlesztési osztályt létrehozni és működtetni, akik a folyamatos fejlesztés és a coaching feladatait végezték nagy szakértelemmel. Azonban ezek a szakemberek ma már nem bizonyulnak hatékonynak, hiszen külön cégek alapultak erre, akik sokkal de sokkal több eszközzel, folyamatos továbbképzéssel és hihetetlen mennyiségű tapasztalattal rendelkeznek a piac különböző szegmenseiből és persze különböző profilú cégek kapcsán, ami felbecsülhetetlen segítség ahhoz, hogy még hatékonyabb és még kidolgozottabb módon tudjanak segíteni a nagyvállalatoknak hogy folyamatos növekedést és biztos eredményeket tudjanak elérni hosszú távon is, ezzel pedig kifejezett versenyelőnyként lehessen nyilvántartani a cégen belül.

A Kogwheel csapata is egy ilyen cég, aki azt gondolom hogy a témakört tekintve az ország legjobb csapata jelenleg. A mi nagyvállalatunk nekik köszönheti, hogy nem tűnt el e süllyesztőben, hogy időben és tényleg hatékonyan tudnak reagálni a kollégák minden egyes változásra és feladatra, na és persze a teamcoaching eredményeinek, amit azt gondolom hogy hatalmas hiba lett volna nem bevezetni a cég életébe. Hihetetlen és szuper gyors eredményeket hozott ugyanis a cég életébe. Mindenkinek csak javasolni tudom hogy ha folyamatos sikereket szeretne elérni mindenképpen keresse fel ezt a csapatot, nagyvállalati szegmensben hatványozottan.