Szakmai titkok és rejtelmek

Az ember, hogy ha valami olyan szolgáltatást szeretne igénybe venni, ami speciális ismereteket és tudásanyagot kíván, akkor bizony nem igazán van könnyű dolga sajnos. Az internet persze ma már hihetetlen nagy segítséget tud nyújtani az ember számára, a választás azonban iszonyatosan nehéz tud lenni. Meg kell tudni határozni ugyanis, hogy a rendelkezésre álló lehetőségek közül melyiket válassza az ember és ez nagyon sokszor nehéz feladat a speciális paraméterek miatt. Nem tudja ugyanis egy átlag ember, hogy milyen szaktudás, milyen tapasztalat kell a szolgáltatáshoz, és azt is el lehet mondani, hogy sok esetben a referencia munkák is csak képek vagy anyagok, de pontos ismeretek nélkül konkrét segítséget nem adnak az ember számára sajnos.

Én a legutóbb a saját egyéni vállalkozásomhoz kerestem segítséget az ételfotózás területére, azonban nem igazán tudtam eligazodni a lehetőségek között. Nagyon sok fotós lehetőség bukkant fel a neten, azonban egyetlen egy sem mutatta meg az ételfotózás kapcsán sem a tudását, sem pedig a tapasztalatát, így nem lehettem biztos benne, hogy egyáltalán meg tudják-e oldani a feladatot. Rá is döbbentem viszonylag gyorsan, hogy szinte minden felbukkant lehetőséggel fel kell vennem a kapcsolatot telefonon, mert a fotósok többsége elmondta, hogy speciális tudás, tapasztalat és persze speciális eszközök is szükségesek ahhoz, hogy valaki tökéletes eredménnyel meg tudja oldani a feladatot.

Hála a jó égnek a negyedik ilyen általam felkeresett ember adott nekem egy tökéletes ajánlást a fotodastudio személyében. Nem is kellett csalódnom. A munkájuk tökéletes, és iszonyatosan gördülékenyen és könnyen tudtunk együtt dolgozni. Az ételfotózás nem könnyű és persze a torták fotózása még több nehézséget tartogat, azonban tökéletesen megoldották a feladatot számomra. Iszonyatosan szép képek születtek és ez a rendelések számán is meglátszik. A weboldalam azt gondolom mit sem érne ezek nélkül a képek nélkül. Imádom ezt a csapatot és nagyon örülök hogy rájuk találtam. Biztos vagyok benne, hogy legalább ekkora kincs lesz bárki számára, aki ételfotózás vagy tárgyfotózás témakörében keres segítséget.