asd Modellezz.hu - RC játék és hobbi modellek, modellbolt

Üdvözlünk a MODELLCENTRUM weboldalán!

Egy modell, vagy RC játék helyes kiválasztása egy hosszú távra szóló élmény alapja lehet. Az interneten egyre több webáruház kínál RC modelleket változatos árakon, ahol csak fizetés után veheti kézbe a terméket, győződhet meg róla, helyesen döntött-e. Cégünk, mint az általunk értékesített termékek közvetlen importőre ugyanakkor nagy gondot fordít arra, hogy  mindenki a számára legmegfelelőbb megoldást válassza. Az Ön által most meglátogatott webáruház csupán egy kommunikációs eszköz márkaboltjaink termékválasztékának ismertetésében, melyeket természetesen meg is rendelhet. Termékeinket ugyanakkor nem csupán az internet virtuális világában nézheti meg, hiszen üzleteink immáron az ország négy pontján várják Önt, ahol kézbe veheti, áttanulmányozhatja a kiválasztott modellt, illetve szakképzett eladóinktól segítséget, illetve tanácsot kérhet a vásárlás előtt és után is. Nincs hosszas postázgatás egy garanciális probléma, vagy nem megfelelő termék esetén, boltjaink a hét minden napján nyitva tartanak, így Ön könnyedén veheti fel velünk a kapcsolatot, akár egyetlen elgurult csavar miatt is.

A LEGNAGYOBB MODELLTANK VÁLASZTÉK!

13 990 Ft
Egy játékautó, mely igazi kedvence a gyerekeknek. Felépítéséből adódóan enyhe terepviszonyokkal is megküzd, irányítása pedig igazán könnyű. Kizárólag a Modellcentrumnál!
2 590 Ft
Ámítsd el barátaidat a saját magad készítette robotkézzel. Ez az igazi tudomány. Asta la vista, Baby!
2 990 Ft
A legendás Tigris I. tank építőkészlete
2 990 Ft
M1A1 tank 1:72 méretben
2 990 Ft
Revell Leopard 2 A4 (3103)
2 990 Ft
A Leopard tank 1:72 méretarányú makettje
3 790 Ft
Felszállásra kész! Ámulatba ejtő: egy for­gó motor és két kerék 50km/h sebességgel lövi ki a papírrepülőt.
29 900 Ft
A Tigris tank az egyik legismertebb, és méltán legnépszerűbb RC tank a választékban. Az alapmodell az előre-hátra haladás, lövegforgatás mellett lövészetre is képes.
26 900 Ft
Old price: 27 900 Ft
A Tigris tank az egyik legismertebb, és méltán legnépszerűbb RC tank a választékban. Az alapmodell az előre-hátra haladás, lövegforgatás mellett lövészetre is képes.
Modellezz.hu
Ön itt van: Home

Miért minket válassz?

A Modellezz.hu weboldal a Modellcentrum szaküzletek árukészletére, és évtizedes tapasztalatainkra alapul. Termékeink kiemelkedő ár/érték arányt mutatnak, erre kifejezetten büszkék vagyunk.

More info ...