asd Modellezz.hu - RC játék és hobbi modellek, modellbolt

Üdvözlünk a MODELLCENTRUM weboldalán!

Egy modell, vagy RC játék helyes kiválasztása egy hosszú távra szóló élmény alapja lehet. Az interneten egyre több webáruház kínál RC modelleket változatos árakon, ahol csak fizetés után veheti kézbe a terméket, győződhet meg róla, helyesen döntött-e. Cégünk, mint az általunk értékesített termékek közvetlen importőre ugyanakkor nagy gondot fordít arra, hogy  mindenki a számára legmegfelelőbb megoldást válassza. Az Ön által most meglátogatott webáruház csupán egy kommunikációs eszköz márkaboltjaink termékválasztékának ismertetésében, melyeket természetesen meg is rendelhet. Termékeinket ugyanakkor nem csupán az internet virtuális világában nézheti meg, hiszen üzleteink immáron az ország öt pontján várják Önt, ahol kézbe veheti, áttanulmányozhatja a kiválasztott modellt, illetve szakképzett eladóinktól segítséget, illetve tanácsot kérhet a vásárlás előtt és után is. Nincs hosszas postázgatás egy garanciális probléma, vagy nem megfelelő termék esetén, boltjaink a hét minden napján nyitva tartanak, így Ön könnyedén veheti fel velünk a kapcsolatot, akár egyetlen elgurult csavar miatt is.

A LEGNAGYOBB MODELLTANK VÁLASZTÉK!

1 790 Ft
a kmomplett farokrész alucsővel, motorral, rotorral vezetékelve
1 690 Ft
Aktivátor pillanat ragasztóhoz 200ml
1 590 Ft
A világ egyik legismertebb építménye. Szép kidolgozása mellett igazi kihívás a makett megépítése
1 590 Ft
A legenda szerint az Amerikába érkezők elsőként ezt, a franciák által ajándékozott szobrot láthatták meg az Újvilág kapujában. Ma már repülőn érkeznek, de a szobor fénye mit sem veszít...
1 590 Ft
Akkumulátor őr és teszter akár 8 cellás lipoig
1 490 Ft
az alsó főrotor-pár összekötőkapoccsal
1 490 Ft
3 kg-os miniszervó
1 450 Ft
9 grammos mikroszervó
1 390 Ft
Leszállótalp párban
Modellezz.hu
Ön itt van: Home

Miért minket válassz?

A Modellezz.hu weboldal a Modellcentrum szaküzletek árukészletére, és évtizedes tapasztalatainkra alapul. Termékeink kiemelkedő ár/érték arányt mutatnak, erre kifejezetten büszkék vagyunk.

More info ...