Üdvözlünk a MODELLCENTRUM weboldalán!

 Egy modell, vagy RC játék helyes kiválasztása egy hosszú távra szóló élmény alapja lehet. Az interneten egyre több webáruház kínál RC modelleket változatos árakon, ahol csak fizetés után veheti kézbe a terméket, győződhet meg róla, helyesen döntött-e. Cégünk, mint az általunk értékesített termékek közvetlen importőre ugyanakkor nagy gondot fordít arra, hogy  mindenki a számára legmegfelelőbb megoldást válassza. Az Ön által most meglátogatott webáruház csupán egy kommunikációs eszköz márkaboltjaink termékválasztékának ismertetésében, melyeket természetesen meg is rendelhet. Termékeinket ugyanakkor nem csupán az internet virtuális világában nézheti meg, hiszen üzleteink immáron az ország négy pontján várják Önt, ahol kézbe veheti, áttanulmányozhatja a kiválasztott modellt, illetve szakképzett eladóinktól segítséget, illetve tanácsot kérhet a vásárlás előtt és után is. Nincs hosszas postázgatás egy garanciális probléma, vagy nem megfelelő termék esetén, boltjaink a hét minden napján nyitva tartanak, így Ön könnyedén veheti fel velünk a kapcsolatot, akár egyetlen elgurult csavar miatt is.

Alkalmanként az internetes oldalon található áraink eltérnek bolti árainktól, ezen árak csak regisztráció után internetes megrendelés esetén érvényesek.

 

ÜZLETEINK ELÉRHETŐSÉGEI:
Dunakeszi AUCHAN    06 70 77 33114                                     Fóti AUCHAN                      06 70 673 3113
Soroksár AUCHAN       06 70 67 33114                                     Győr Újvilág utca 8.             06 70 773 3117

 

A LEGNAGYOBB MODELLTANK VÁLASZTÉK!

--------------------------------------------------------------------------

ÚJDONSÁG A MODELLCENTRUM KÍNÁLATÁBAN!

RAYLINE R8 Wifi kamerás multikopter

Multikopter drón wifi kamera fpv

 

Optimonk

 

43 900 Ft
Old price: 46 900 Ft
A második világháború meghatározó harckocsija. Európában elsőként a Modellcentrum szaküzletekben!
29 900 Ft
Old price: 29 990 Ft
A Tigris tank az egyik legismertebb, és méltán legnépszerűbb RC tank a választékban. Az alapmodell az előre-hátra haladás, lövegforgatás mellett lövészetre is képes.
27 900 Ft
Mondhatnánk nyugodtan, a kistesó. Megjelenésében a kategória csúcsmodelljeire hasonlító SYMA X5C kiváló kezdőgép a quadkopterek világában. Ráadásul gyárilag kamerával.
Nem elérhető
34 900 Ft
Old price: 37 900 Ft
A Tigris tank az egyik legismertebb, és méltán legnépszerűbb RC tank a választékban. Az alapmodell az előre-hátra haladás, lövegforgatás mellett lövészetre is képes. MOST 2.4Ghz távirányítóval!
29 900 Ft
Old price: 29 900 Ft
Az amerikai hadsereg fegyvere, könnyed felépítés, arányos vonalak.
42 900 Ft
Piacvezető ajánlat! CSAK A MODELLEZZ:HU-n! Egy igazi off-road buggy szinte versenykész minőségben, hihetetlen áron. EZÚTTAL 2.4GHZ rádióval! Jelenleg az egyik legnépszerűbb típus, megbízhatósága strapabírása, és nem utolsó sorban kedvező ára miatt.
46 900 Ft
A tankok királya, mint azt neve is pontosan mutatja. A méretes járgány élethűen mutatja be a korabeli tankot, teljes funkcióval illetve hang és füst modulokkal
31 900 Ft
Old price: 34 900 Ft
Az amerikai hadsereg fegyvere, könnyed felépítés, arányos vonalak.
12 900 Ft
Valósághű megjelenésű, nagy méretű, megpakolható traktor!
Nem elérhető
Modellezz.hu
Ön itt van: Home

Miért minket válassz?

A Modellezz.hu weboldal a Modellcentrum szaküzletek árukészletére, és évtizedes tapasztalatainkra alapul. Termékeink kiemelkedő ár/érték arányt mutatnak, erre kifejezetten büszkék vagyunk.

More info ...